Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından ortalık karıştı! Tünelde Mehmet Aurelio ve Mert Hakan Yandaş, Mauro Icardi ile tartıştı

Sarı-kırmızılılarda oyuna sonradan dahil olan Mauro Icardi, 1 gol ve 1 asistle maçın kader adamı oldu. Arjantinli oyuncu müsabakanın ardından büyük tepki çekti. Soyunma odası tünelinde tartışma yaşandığı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından ortalık karıştı! Tünelde Mehmet Aurelio ve Mert Hakan Yandaş, Mauro Icardi ile tartıştı

Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında dev derbi heyecanı yaşandı. GalatasarayFenerbahçe deplasmanından 3-0 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılarda Mauro Icardi ikinci yarıda oyuna dahil olduğu mücadelede performansıyla yıldızlaştı. Arjantinli santrfor, maç sonu kameralara poz verirken ortalık karıştı.

Maçın bitiş düdüğüyle beraber Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet derbi zaferini kutladı. Skorer'in edindiği bilgiye göre; futbolcular uzun süre saha orta sahasında galibiyetlerinin sevincini yaşadı. O sırada Mert Hakan ve bazı Fenerbahçeli futbolcular kenarda bekledi.

Icardi'nin 3 işaretiyle kameralara poz vermesi tansiyonu artırdı. Fenerbahçe'nin idari menajeri Mehmet Aurelio, tünele giderken Icardi'ye sert tepki gösterdi. Mert Hakan da aynı şekilde tepki verdi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin