Fenerbahçe Dergisi'nde skandal! Ünlü oyuncu sahte röportaja isyan etti!

Derginin Ekim sayısında yer aldığı belirtilen röportaj, ünlü oyuncu tarafından yalanlandı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Dergisi'nde skandal! Ünlü oyuncu sahte röportaja isyan etti!

Fenerbahçe Dergisi'nin Ekim sayısında oyuncu Sarp Akkaya ile röportaj yapıldığı belirtiliyordu. Ancak ünlü oyuncu derginin kendisiyle röportaj yapmadığını belirterek sosyal medya hesabından takipçilerini uyardı. Akkaya, konuyla  ilgili olarak twitter'dan şu açıklamaları yaptı:



"Bu ay FB dergisindeki roportaj bana ait değildir. %90 ı birinin hayalürünüdür. Sorumlusu kim bilmiyorum. İtibar etmeyin. FB Dergisi editörü Sayın Şafak Taş bu yapılan terbiyesizliktir.  Bu basın ahlakına sığmaz, Fenerbahçe adını bu sorumsuzlukta kullanamazsınız. Roportajı yapan Ersin bey sizin sorumlu olduğunuzu söylüyo Şafak hnm. Derginin editörü de siz olduğunuza göre lafım başta size. FB Dergisi röportajı kardeşimle bana ait değildir. Bu rezilliğe itibar etmeyin. @Fenerbahce bizim söylediklerimiz yazılmamıştır. Fenerbahçe büyük bir kulüptür ve bu sorumsuzluğun hesabı sorulmalıdır. 



Anlamayanlar için tekar söylüyorum. Bir roportaj verdik. Basılmadan once gormek istedik. Gordugumuz rop.'daki icerik ve cumlelerin cogu bize ait değildi. 2 hafta kadar once Yazılı olarak tekrr verdik. Düzeltilmesi için. Düzeltilmedi ve bu sekilde basıldı. Olay budur."




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin