Fenerbahçe büyük şokta! Ludogorets maçının ardından ayağında kırık tespit edildi

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets galibiyetiyle moral depolayan Fenerbahçe, Alexander Djiku'dan gelen haberle adeta sarsıldı. Fenerbahçe, Djiku'nun ayağında kırık tespit edildiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe büyük şokta! Ludogorets maçının ardından ayağında kırık tespit edildi
Arşiv

Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe, Alexander Djiku'dan gelen sakatlık haberiyle büyük şoka uğradı.

Rodrigo Becao ile savunma tandeminde çok iyi bir uyum yakalayan ve kısa sürede Fenerbahçe taraftarının da büyük sevgisini kazanan Alexander Djiku'nun ayağında kırık tespit edildi. Alexander Djiku'nun sakatlığı hakkında açıklama yapan Fenerbahçe yıldız ismin sahadan ne kadar uzak kalacağına dair ise bir bilgi paylaşmadı.

İşte Fenerbahçe'nin, Alexander Djiku'nun sakatlığıyla ilgili yaptığı paylaşım:

''Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Alexander Djiku'nun UEFA Konferans Ligi’nde oynadığımız Ludogorets maçında ayağına aldığı darbe sonrası hissettiği ağrı şikayeti nedeniyle Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan değerlendirme neticesinde, sağ ayak beşinci metatars kemiğinde non deplase kırık tespit edilmiştir. Tedavisine hemen başlanan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin