Fenerbahçe büyük bir cezayla karşı karşıya! İki yıldız isim 8 maç ceza alabilir

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Ankaragücü'nü mağlup eden Fenerbahçe'de Gustavo Henrique ve Altay Bayındır krizi yaşanıyor. Kadroya alınmayan ve maçı tribünden Altay Bayındır'ın akreditasyonuyla izleyen Gustavo Henrique hem kendini hem de takım arkadaşını yakabilir.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe büyük bir cezayla karşı karşıya! İki yıldız isim 8 maç ceza alabilir

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında 80. dakikada 1-0 yenik duruma düşse de 87. dakikada Valencia ve 90+6. dakikada Crespo'nun attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.

Mücadeleye damga vuran olay ise Gustavo Henrique'nin maçı Altay Bayındır'ın akreditasyonuyla izlemesi oldu. Kurallar gereği akreditasyonu olmayan bir futbolcu maçı izleyemiyor ayrıca başka bir futbolcu adına olan giriş kartını kullanması halinde ise ceza alma ihtimali bulunuyor.

8 MAÇ CEZA GÜNDEMDE

Gustavo Henrique'nin bu hareketi hem kendini hem de takım arkadaşı Altay'ın başını fena halde yakabilir. Zira şampiyonluk yolunda ilerleyen Fenerbahçe'de yıldız iki ismin 8 maç ceza alması gündeme geldi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin