Fenerbahçe Beko'da efsaneleşen isim Ergin Ataman'ın takımına gidiyor. Kostas Sloukas sonrası Ergin Ataman'dan bir bomba daha

Hem Yunanistan Ligi'nde Olympiacos'un hanedanlığına son vermek hem de Euroleague'de senelerdir özlem çektiği şampiyonluğa ulaşmak isteyen Ergin Ataman'ın yönettiği Panathinaikos, Barcelona'da forma giyen ve Fenerbahçe Beko'da efsaneleşen Jan Vesely'i gündemine aldı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Beko'da efsaneleşen isim Ergin Ataman'ın takımına gidiyor. Kostas Sloukas sonrası Ergin Ataman'dan bir bomba daha

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathiniakos şu ana kadar yaptığı transferlerle Avrupa basketbolunda en dikkat çeken ekip olmayı başardı.

Ezeli rakibi Olympiacos'tan Kostas Sloukas'ı kadrosuna katan Panathinaikos ayrıca geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Beko forması giyen Kostas Antetokounmpo'yu da kadrosuna kattı.

Kadrosunu daha da güçlendirmenin yollarını ayıran Panathinaikos, Ergin Ataman'ın yönetime verdiği rapor doğrultusunda Fenerbahçe Beko'yla Euroleague şampiyonluğu yaşayan ve birçok bireysel ödüle sahip olan Jan Vesely'e teklif götürdü.

Ergin Ataman'ın ısrarla kadrosuna görmek istediği Jan Vesely için Barcelona'ya 4 milyon Euro teklif eden Yunan ekibi bu tekliften olumlu geri dönüş alamadı. Panathinaikos'un bu transfer için ısrarcı olacağı ve Jan Vesely'i kadrosuna katmak için kesenin ağzını sonuna kadar açacağı öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin