Fenerbahçe Beko 93-78 Anadolu Efes MAÇ ÖZETİ

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Beko sahasında ağırladığı Anadolu Efes'i 93-78 mağlup ederek seride 2-0 öne geçmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Beko 93-78 Anadolu Efes MAÇ ÖZETİ

İlk maçta olduğu gibi Fenerbahçe Beko yine taraftarının desteğiyle mücadeleye iyi başlayan taraf oldu ve skorda 9-2'yle öne fırladı. Mola dönüşü sonrasında oyuna ortak olan Anadolu Efes skora dengeyi getirdi ve ilk çeyreğin son saniyesinde Micic'in bulduğu üç sayılık basketle çeyreği 20-18 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte ise Fenerbahçe Beko fırtınası vardı. Guduric'le çeyreğe müthiş başlayan Fenerbahçe Beko, De Colo'nun da etkili oyunuyla 18-0'lık seri yakalayarak 36-20 öne geçti. Yakaladığı ivmeyi çeyrek sonuna kadar sürdüren Fenerbahçe Beko tam 22 sayı farkla ilk yarıyı 54-32 önde kapattı.

Anadolu Efes üçüncü çeyreğe rakibine nazaran iyi başlayan taraf oldu. Özellikle Bryant'ın üst üste bulduğu sayılarla mavi-beyazlılar farkı azalttı. Çabuk toparlanan Fenerbahçe Beko, yine seyircisinin desteğini arkasına alarak Booker önderliğinde farkı 28 sayıya kadar çıkarırken üçüncü çeyrek 74-49 sona erdi.

Son çeyrekte iki takım fazla süre almayan oyuncularından faydalanırken, mücadele karşılıklı basketlerle geçti ve Fenerbahçe Beko sahadan 93-78'lik sonuçla galip ayrıldı.

Fenerbahçe Beko'da Guduric ve Vesely 18 sayıyla galibiyetin mimarı olurken, Anadolu Efes'te Bryant 19 sayıyla mücadele etti.

Serinin üçüncü maçı 11 Haziran Cumartesi günü saat 19:00'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin