Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Galatasaray cephesini hedef alan bomba açıklamalar: Dün nizami bir gol iptal edildi. Kimse nedenini bilmiyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Galatasaray cephesini hedef alan bomba açıklamalar: Dün nizami bir gol iptal edildi. Kimse nedenini bilmiyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'de son yaşanan gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Ali Koç'un sözleri:

"Dün gece oynanan maçın, bir hakem hatası yüzünden bir takımın avantaj sağlaması değil, şampiyonluk için yarışan diğer takımlara ve Sivaspor'un yarıştığı kulvarda da bir değişikliğe yol açtığını ifade etmek istiyorum."

"Serkan Çimen için açıklama yaptık. Trabzonspor maçında bir hakem hatası olduğunu söylemiyorum ancak bunu yapmak garip. 46 yardımcı hakem var, böyle bir maça hangi hakem atanmasın diye sorulsa, Serkan Çimen çıkar."

"Arda Kardeşler ve Erce Kardeşler örneği var... Yaşar Kemal Uğurlu'nun ise Adana Demirspor ve Trabzonspor maçına atanmak istemediği söylendi. Bu durumu araştırdık, böyle bir şey yok. Anladığımız şu, bu raporu hakem değil başkaları giriyor."

"Erkan Özdamar'ın askerlikle alakalı çürük raporu var. Birinin askere gitmekle alakası fiziki bir problemi varsa ki herkesin olabilir... Bu hakem nasıl hakemlik yapabiliyor? Bu arkadaşımız sezon başındaki hakemlik testini geçemiyor ve sakat olduğu ifade ediliyor."

"Yasin Kol, Beşiktaş maçında hata yapıyor ve daha sonrasında sadece 3 maçta görev alabiliyor. Fazlasını söyleyeyim, Yasin Kol'un hakemliği devre arasında bitirilecek. Yani artık Süper Lig'de maça çıkamayacak."

"Dün nizami bir gol iptal edildi. Kimse nedenini bilmiyor. Dünkü olayı, Türk futbolunun geleceği için büyük bir fırsat olarak görüyorum. Daha 15. haftadayız, bunu düzeltecek vaktimiz var. Dünkü olaylardan ders alıp doğru adımları atarsak, bu düzelebilir."

"Yıllar önce Aziz Yıldırım, 'Ne şikesi memleket elden gidiyor' demişti. Ben de 'Ne hakem hatası, memleket meselesi' diyorum. Bu işin arkasında başka şeyler olabilir."

"Çizgi yanlış çizildi, yanlış çizildiği fark edilince geri dönüş olmadı iddiası var. Böyle bir şey varsa maç iptal edilir. Kural olarak demiyorum, vicdan olarak diyorum."

"Özgüç Türkalp, bir an önce hakem sisteminden çıkarılmalı. Dünkü maçın sorumlusu tamamen o. Derhal emekli olmalı."

"Bize de birkaç tane kırmızı kart verildi ancak sesimizi çıkarmadık. Dün bir kart olayı var, bunu Valencia yapsa ne olurdu? Adam Valencia'yı görmeden attı. Eğer bu olaylar sokağa inerse, kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışıyorlar."

"Yakında sizi şaşırtacak bilgilerle geleceğiz, araştırma içindeyiz."

''Erden Bey duruma sadece Sivasspor'un golü üzerinden baksa, bunu devrim yaratacak bir durum olarak değerlendirip saygı duyardım. Ancak bunun büyütüldüğünü düşünerek yaklaşırsanız, samimiyetiniz sorgulanır."

"Bugün Galatasaray basın toplantısı yapmasa, bu konulara hiç girmeyecektim. Öyle çanak sorular soruldu ki, dünkü maçta ve sezon genelinde inanılmaz bir mağduriyet yaratıldı. Soran gazetecilere ve sordukları sorulara bakın. Bizim öyle kadrolu muhabirlerimiz yok."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin