Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basketbol müzesi açılışında önemli açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basketbol müzesi açılışında konuştu. Koç, güzel şeyler olacağını söylerken, "Tünelin ucunda ışık olduğunu son iki haftada yaşananlarla görmüş oluyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basketbol müzesi açılışında önemli açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basketbol müzesi açılışında konuşurken, "Müzenin yaratılmasına sebep veren, o başarılarda imzası olan eski fotoğraflarda da gördünüz, pek çok sporcumuz bizi yalnız bırakmadı. Onlara da teşekkür ediyorum. Tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Koç, "Türkiye'nin en büyük spor kulübü Fenerbahçe'nin, neredeyse 120 yıllık bir basketbol tarihi var" diyen Koç şöyle konuştu, "Bununla birlikte başarılarda, gururlarla tarihimizi gelecek nesillere bırakmak için bir basketbol müzesi fikri ortaya atılmıştı. 100 yıl boyunca camiamızda ikon olmuş, çok büyük sporcularımız formamızı giydi, çok değerli antrenörler camiaya hizmet etti, tarihe iz bıraktılar. Kupalarla dopdolu bir tarih yazarken duruşlarıyla Fenerbahçe'nin basketbol kültürünü ortaya koydular. Fenerbahçe yıllarca basketbola hizmet etti. 120 yıllık tarihinimizin en başarılı tarihi 2000'li yıllardı. Gelen kupalar, EuroLeague şampiyonluğuyla taçlandı.'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basketbol müzesi açılışında önemli açıklamalarda bulundu

AZİZ YILDIRIM'A ÖZEL TEŞEKKÜR

Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür ederken; "Teşekkür edeceğimiz çok kişi var dedim. Ama Fenerbahçe'nin basketbol vizyonunu baştan aşağı değiştiren, Fenerbahçe'yi lokomotif hale getiren, Fenerbahçe'yi kadın ve erkek basketbolda önde gelen ekiplerden biri haline getiren, muhteşem salonumuzu kulübümüze kazandırmak için var gücüyle çalışan, o sıkıntılı günlerde bile 'devam edin çocuklar' diyen, sayın başkanımız Aziz Yıldırım'a; şahsım, yönetim kurulu ve her bir Fenerbahçeli adına teşekkür ediyorum. Kendisine müteşekkiriz. Onunla birlikte Ozan Bey (Balaban) burada, bizden önce de basketbol şubesinden sorumlu tüm yöneticilere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

NTV Spor

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin