Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında iki golle kazandı. Enner Valencia attığı golle tarihe geçti

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u, Enner Valencia ve Miha Zajc'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe bu maçı kazansa da Galatasaray'ın Ankaragücü maçından galibiyetle ayrılmasından dolayı şampiyonluk şansını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında iki golle kazandı. Enner Valencia attığı golle tarihe geçti

Spor Toto Süper Lig'de 74 puanla ezeli rakibi Galatasaray'ı takip eden ve şampiyonluk şansını son haftaya kadar sürdürmek isteyen Fenerbahçe sahasında Antalyaspor ile kozlarını paylaştı.

Fenerbahçe mücadeleden Enner Valencia ve Miha Zajc'ın attığı gollerle 2-0 galip ayrılmayı başardı. Fenerbahçe bu sonuçla puanını 77'ye yükseltirken, Antalyaspor 38 puanda kaldı.

Galatasaray'ın Ankaragücü deplasmanından 4-1'lik galibiyetle dönmesinin ardından sarı-lacivertli ekibin şampiyonluk şansı kalmadı.

VALENCIA, ALEX'İ GERİDE BIRAKTI

Antalyaspor maçının 2. dakikasında Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçiren Enner Valencia, bu sezonki gol sayısını 29'a çıkardı ve Alex de Souza'nın 28 gollük rekor sezonunu geride bıraktı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Fenerbahçe-Antalyaspor maçında ilk düdük sesi geldi.

2' Fenerbahçe maça adeta golle başladı! Arda'nın mükemmel pasında Valencia ağları havalandırdı ve Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.

16' Antalyaspor'da Doğukan Sinik fileleri havalandırdı ancak gol ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı.

30' Fenerbahçe'nin kazandığı kornerde Arao ön direkte kafa vuruşunu yaptı. Helton gole izin vermedi.

42' İrfan Can Kahveci ceza sahasının dışından çok sert vurdu, Helton aynı güzellikte kurtarışa imza attı.

45' Fenerbahçe ilk yarıyı Valencia'nın tek golüyle önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

56' Fenerbahçe, Zajc ile ikinci gole çok yaklaştı. Zajc'ın ceza sahası dışından vuruşu direğin bir karış yanından auta gitti.

70' Arda'nın ara pasında Zajc kaleciyle karşı karşıya kaldı. Açıyı çok iyi daraltan Helton kalesinde yine gole izin vermedi.

86' Fenerbahçe'de Joshua King mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. King'in ceza sahası içinden çektiği şut az farkla auta gitti.

90+5' Miha Zajc maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin