Fenerbahçe anlaştı, Galatasaray imzayı attırdı. Galatasaray yeni Arda Güler ile el sıkıştı

Arda Güler için Gençlerbirliği ile anlaşma yapan Fenerbahçe'nin dört genç oyuncu için imzaladığı protokol iptal oldu. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe'nin anlaştığı dört genç isimden biri olan Can Bartu Çığır için Galatasaray devreye girdi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe anlaştı, Galatasaray imzayı attırdı. Galatasaray yeni Arda Güler ile el sıkıştı

Türk futbolunun son yıllardaki en büyük yeteneklerinden biri olarak gösterilen Arda Güler, Fenerbahçe'ye Gençlerbirliği'nden 2.5 milyon Euro'ya transfer olmuştu. Anlaşmanın diğer şartlarında ise Gençlerbirliği'nde forma giyen dört oyuncu daha Fenerbahçe'ye transfer olacaktı ve Gençlerbirliği, Fenerbahçe'nin önerdiği bazı isimleri kiralık olmak şartıyla kadrosuna katabilecekti.

Dört genç oyuncu için imzalanan protokol anlaşması Fenerbahçe'nin şartlara uymaması gerekçesiyle bozulunca Galatasaray, bu dört futbolcunun içinde yeni Arda Güler olarak lanse edilen Can Bartu Çığır için devreye girdi.

Yeteneği ve oyun zekasıyla başta Avrupa ekiplerinden Club Brugge'un dikkatini çeken 15 yaşındaki Can Bartu Çığır'ın transferi için Galatasaray da kolları sıvadı ve gelecek vadeden  yıldızı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin