Fenerbahçe 90+4'te derbiyi kazandı

Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaştı. Karşılaşmayı konuk ekip 2-1 yendi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe 90+4'te derbiyi kazandı

Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.

Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 31'inci dakikada Mesut Özil ve 90+4'üncü dakikada Crespo kaydetti. Galatasaray'ın tek golü ise 16'ncı dakikada Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi. Bu sonuçla Fenerbahçe 23 puana yükselirken, Galatasaray ise 21 puanda kaldı.

16'ncı dakikada Galatasaray'ın hızlı atağında Kerem Aktürkoğlu pasını sağ kanatta bulunan Morutan'a çıkarttı. Morutan topla buluştuktan sonra pasını yeniden Kerem Aktürkoğlu ile buluştururken, bu oyuncunun kaleciyle karşı karşı pozisyonda yaptığı vuruş ağlara gitti: 1-0.

31'inci dakikada İrfan Can Kahveci'nin uzun pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Mesut Özil'in yaptığı vuruş ağlara gitti: 1-1.

82'nci dakikada Kerem Aktürkoğlu'na müdahalesiyle ikinci sarı kartını gören Tisserand, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Fenerbahçe Kulübü, karşılaşma sonrası soyunma odasından görüntüler paylaşarak, "Yendik, eğleniyoruz" ifadelerini kullandı.

90+4'üncü dakikada Rossi'nin pasında topla buluşan Crespo'nun ceza sahasından yaptığı vuruş önce direğe çarptı, sonrasında da ağlara gitti: 1-2.

Karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile son buldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin