Fenerbahçe 4-0 Rizespor MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, sahasında Rizespor'u 4-0 yendi. Fenerbahçe, bu sezon ligde ilk kez bir maçta 3 gol attı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe 4-0 Rizespor MAÇ ÖZETİ İZLE

Fenerbahçe formasıyla, Kasım 2017'de Roberto Soldado'dan sonra hat-trick yapan ilk oyuncu Serdar Dursun oldu.

Maçın 13. dakikasında Berisha ve 70, 79 ve 90. dakikalarında Serdar Dursun’un attığı golle galibiyete uzanan sarı-lacivertli ekip iç sahada 2 maç sonra kazanmış oldu. Fenerbahçe, Süper Lig’in 10. haftasında Alanyaspor’a 2-1 mağlup olmuş, 12. haftasında Kayserispor ile 2-2 berabere kalmıştı. Sarı-lacivertli ekip Rizespor karşısında aldığı bu galibiyetle Kadıköy’de 2 maçın ardından galibiyetle tanışmış oldu.

Fenerbahçe'de Novak ile Zajc kart cezaları, İrfan Can Kahveci PFDK'dan 2 maç men cezası aldığı için Rizespor maçında görev alamadı. Bu oyuncuların yanı sıra sakatlıkları devam eden Altay Bayındır, Valencia ve hafif sakatlığı bulunan Mert Hakan Yandaş, forma giyemedi.

Karadeniz ekibinde Gökhan Gönül ve Alper Potuk, Fenerbahçe karşısında mücadeleye yedek kulübesinde başladı. Öte yandan Rizespor'da sakatlığı bulunan Ronaldo Mendes, kadroda yer almadı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Çaykur Rizespor maçına 3'lü savunma ile çıktı. Pereira, kalede Berke Özer'i görevlendirirken, savunma Kim, Szalai ve Tisserand'dan oluşturdu. Ortada Osayi-Samuel, Gustavo, Crespo, Ferdi'yi oynatan Pereira, forvet arkasında Rossi ile Mesut'u değerlendirdi. Pereira gol yollarındaki tercihi ise Berisha oldu.

MAÇIN ÖZETİ

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin