Fenerbahçe 3-3 Ümraniyespor MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe sahasında ağırladığı Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe 3-3 Ümraniyespor MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta maçında Fenerbahçe ile Ümraniyespor, Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda kozlarını paylaştı.

Tam altı golün çıktığı karşılaşma 3-3 sona erdi. Fenerbahçe'nin gollerini Valencia(2) ve Berisha kaydetti. Ümraniyespor'un golleri ise Glumac, Gheorge ve Mrsic'ten geldi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Ümraniyespor maça çok etkili başladı. Henüz 40. saniyede Del Valle'nin pasında Geraldo, Altay ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Altay gole izin vermedi.

2' Bu sefer Fenerbahçe gole yaklaştı. Sol çaprazdan ceza sahasına giren Emre Mor'un vuruşunda top üstten auta gitti.

19' Fenerbahçe VAR incelemesi sonucunda penaltı kazandı. Topun başına geçen Valencia, sarı-lacivertli ekibi 1-0 öne geçirdi.

Fenerbahçe 3-3 Ümraniyespor MAÇ ÖZETİ İZLE

29' Sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Geraldo'nun ceza sahasına yaptığı ortada kale önünde Tomislav Glumac kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

Fenerbahçe 3-3 Ümraniyespor MAÇ ÖZETİ İZLE - Resim : 2

45+2' Fenerbahçe, Valencia ile yeniden öne geçmeyi başardı. Sağ kanattan Rossi'nin ortasına iyi hareketlenen Valencia kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

52' Savunma arkasına sarkan Bettaieb çok düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

55' Serkan Kırıntılı kalesinde devleşti. Emre Mor'un çok yakın mesafeden yaptığı vuruşta 37 yaşındaki tecrübeli kaleci gole izin vermedi.

67' Yine duran top yine gol. Ümraniyespor korner organizsyonunda çok güzel bir gol attı. Ceza sahası dışına çıkarılan topa sert bir vuruş yapan Gheorge skora denge getirdi.

73' Penaltı kazanan Ümraniyespor'da topun başına geçen Mrsic takımını geriden gelip öne geçirdi.

81' Fenerbahçe, Berisha ile beraberlik golüne yaklaştı. Kazanılan frikikte topun başına geçen Berisha'nın vuruşu az farkla auta gitti.

90+2' Berisha attı, Fenerbahçe beraberliği yakaladı. Oyuna sonradan girip etkili olan Berisha yaptığı düzgün vuruşla Serkan Kırıntılı'yı mağlup etmeyi başardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin