Fenerbahçe 3-2 Gaziantep FK MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, sahasında Gaziantep FK'yı 3-2 yendi. Fenerbahçe Gaziantep FK'yı 3-2 yenerek galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe 3-2 Gaziantep FK MAÇ ÖZETİ İZLE

Fenerbahçe, Gaziantep FK karşısında 7 oyuncusundan yararlanamadı. Sarı-lacivertli ekipte tedavi süreci devam eden Dimitris Pelkas, Attila Szalai ve Miguel Crespo ile Çaykur Rizespor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Güney Koreli stoper Kim Min-jae, bu karşılaşmada forma giymedi.

Sarı-lacivertli ekipte ayrıca Çaykur Rizespor maçında sakatlanarak devre arasında oyundan alınan ve hafta boyunca önce salonda çalışan ardından saha çalışmalarına başlayan Bright Osayi-Samuel de kadroda yer almadı.

Fenerbahçe’de ayrıca daha önce kadro dışı bırakıldıkları açıklanan Ozan Tufan ve Mesut Özil de maç kadrosunda yer almadı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri Diego Rossi, Serdar Dursun ve Zajc kaydetti. 57. dakikada Serdar Dursun, penaltı atışından yararlanamadı.

Serdar Aziz, Gaziantep FK karşısında gördüğü sarı kartla Beşiktaş karşısında cezalı duruma düştü.

Gaziantep FK, Fenerbahçe karşısında 3 oyuncusundan yoksun mücadele etti. Kırmızı-siyahlı ekipte sakatlıkları süren Steven Caulker ve Torgeir Börven ile birlikte sarı kart cezalısı Recep Niyaz, bu önemli karşılaşmada forma giymedi.

FENERBAHÇE’DEN ANLAMLI PANKART

Fenerbahçe, karşılaşma öncesi gerçekleştirilen seremoniye anlamlı bir pankart ile çıktı. Sarı-lacivertli ekip, açtığı pankart ile Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’nın 40’ıncı yılını kutladı.

BİR GRUP TARAFTAR, UĞUR DÜNDAR’I İSTİFAYA DAVET ETTİ

Fenerbahçe – Gaziantep FK maçında başlama vuruşu yapılmadan kısa bir süre önce sarı-lacivertli ekibin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, bir grup taraftar tarafından istifaya davet edildi.

ÖZET İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin