Fenerbahçe 2-2 Antwerp MAÇ ÖZETİ İZLE

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Belçika ekibi Royal Antwerp ile 2-2 berabere kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe 2-2 Antwerp MAÇ ÖZETİ İZLE

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. haftasında Fenerbahçe, Royal Antwerp ile sahasında 2-2 berabere kaldı.

Konuk ekip 62'de Gerkens ile skoru eşitledi. Karşılaşma 2-2 sona erdi. Bu sonuçla sarı lacivertliler puanını 2 yaptı. Konuk ekip ise ilk puanını Fenerbahçe'den aldı.

Fenerbahçe, bir kez daha Enner Valencia'nın düşürülmesiyle penaltı kaçırdı. Valencia, bu kez penaltıyı gole çevirdi ve takımını öne geçirdi.

Enner Valencia attı, Fenerbahçe 20. dakikada eşitliği sağladı. Fenerbahçe, VAR incelemesi sonucunda 35. dakikada penaltı kazandı. Valencia'nın panenka penaltısı direkten döndü. 

Belçika ekibi ilk atağında 2. dakikada Samatta ile öne geçti. Mbwana Samatta, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi tarihinde yediği en erken golü kaydetti.

İLK 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Kim, Szalai, Osayi-Samuel, Sosa, Luiz Gustavo, Ferdi, Mesut, Valencia, Berisha.

Antwerp: Butez, De Laet, Bataille, Almeida, Verstraete, Yussuf, Vines, Fischer, Gerkens, Samatta, Frey.

Samatta ve Frey, eski takımlarına karşı

Belçika ekibinin kadrosunda yer alan tanıdık isimler dikkati çekiyor. Sezon başında Fenerbahçe'den kiralanan Mbwana Ally Samatta ile bonservisiyle transfer edilen Michael Frey, yarın şans bulmaları halinde eski takımlarına karşı mücadele edecek.

Bu sezon ligde çıktığı 11 maçta 12 kez fileleri havalandıran İsviçreli futbolcu Frey, Royal Antwerp'in en golcü oyuncusu olarak dikkati çekiyor. Danimarkalı Brian Priske'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Royal Antwerp'in en büyük kozu ise bir dönem Inter ve Roma'da forma giyen Belçikalı futbolcu Radja Nainggolan olacak.

Öte yandan iki takım, UEFA organizasyonlarında ilk kez karşılaşacak. Royal Antwerp, Avrupa kupalarında ilk kez bir Türk takımıyla mücadele edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin