Fenerbahçe 2-1 Konyaspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, sahasında Konyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe 2-1 Konyaspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Fenerbahçe, Konyaspor'u ağırladığı maçta geriye düşmesine rağmen 2-1'lik skorla galip geldi. Fenerbahçe, son 6 haftada 5. galibiyetini aldı.

Fenerbahçe, bu sezon Spor Toto Süper Lig'deki en uzun yenilmezlik serisini yakaladı ve son 6 maçta 5. galibiyetini elde etti.

Goller: 35' Zymer Bytyqi, 66' Kim Min-Jae, 88' Pelkas

Fenerbahçe’de 4 futbolcu Konyaspor mücadelesinde görev alamadı. Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Enner Valencia ve Ferdi Kadıoğlu’nun yanı sıra cezalı olan Mert Hakan Yandaş forma giyemedi. Bu oyuncuların haricinde Arjantinli futbolcu Jose Sosa herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen teknik heyet kararıyla maçta kadroda yer almadı.

Fenerbahçeli taraftarlar, mücadelenin ilk yarısının bitiminde ve ikinci yarıda Arda Güler tezahüratlarında bulundu. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun süre teknik direktör İsmail Kartal’ın Arda Güler’i oyuna almasını istedi. Genç futbolcu, 76’ncı dakikada İrfan Can’ın yerine oyuna dahil oldu.

Fenerbahçe’de Attila Szalai, Konyaspor mücadelesine devam edemedi. Mücadelenin 58’inci dakikasında sağ bacağında yaşadığı sakatlık sebebiyle kendisini yere bırakan Szalai, saha içinde yapılan tedavisinin ardından oyun alanı dışına alındı. Karşılaşmaya devam edemeyeceği kararı verilen Szalai, 61’inci dakikada yerini Novak’a bıraktı.

Öte yandan bu değişiklikle Novak, 57 gün sonra forma hasretine son verdi. Çek futbolcu ligde en son 23’üncü haftada oynanan Sivasspor maçında görev almıştı.

ÖZET İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin