Fenerbahçe 1-2 Alanyaspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'in 10. haftasında konuk ettiği Alanyaspor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe, ligde üst üste ikinci mağlubiyetini yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe 1-2 Alanyaspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Bu sonucun ardından sarı-lacivertli takım, Trabzonspor'un ardından Aytemiz Alanyaspor'a da mağlup oldu. Fenerbahçe, bu süreçte UEFA Avrupa Ligi'nde Royal Antwep ile de sahasında berabere kaldı.

Fenerbahçe, ligde 10 maç sonunda 19 puanda kaldı.

Fenerbahçe taraftarları, maçın son bölümünde teknik direktör Vitor Pereira ve başkan Ali Koç aleyhinde tezahüratta bulundu.

Portekizli teknik adam ile Ali Koç'u istifaya davet eden taraftarlar, maçın bitimiyle "Yönetim İstifa" tezahüratı yaptı.

Gol dakikaları

75’inci dakikada Aytemiz Alanyaspor üstünlüğü yakaladı. Sağdan topla son çizgiye kadar inen Efecan’ın çevirdiği topla buluşan Emre Akbaba’nın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.

80’inci dakikada Fenerbahçe mücadelede eşitliği yakaladı. Soldan Novak’ın ortasında ceza sahası içinde iyi yükselen Serdar Dursun’un kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-1.

90+3’üncü dakikada Aytemiz Alanyaspor bir kez daha öne geçti. Candeias’ın ortasında Milunovic’in kafa ile indirdiği topla arka direkte buluşan Efkan’ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-2.

ÖZET GÖRÜNTÜLER BU SAYFADA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin