Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile lider Trabzonspor, 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'de tecrübeli futbolcu Mesut Özil, uzun bir aranın ardından Trabzonspor maçında kadroya dahil edildi.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Trabzonspor'un golünü Nwakaeme, Fenerbahçe'nin golünü Zajc kaydetti. İrfan Can Kahveci 18. dakikada kırmızı kart gördü. İrfan Can Kahveci, 17. dakikada VAR incelemesinin ardından direkt kırmızı kart gördü. Süper Lig’de Trabzonspor’un Kadıköy’deki galibiyet hasreti 25 yıla çıktı.

Fenerbahçe'de 4 futbolcu Trabzonspor maçında görev alamadı. Sakatlıkları bulunan Filip Novak, Luiz Gustavo, Ferdi Kadıoğlu ve Enner Valencia, bu maçta forma giyemedi.

Trabzonspor, Fenerbahçe karşısına 4 futbolcusundan eksik çıktı. Bordo-mavili ekipte sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Vitor Hugo, Dorukhan Toköz ve İsmail Köybaşı, önemli karşılaşma öncesinde kadroda yer almadı.

Fenerbahçe'den hakem Zorbay Küçük'e tepki

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının 14'üncü dakikasında Zorbay Küçük'ün, İrfan Can Kahveci'nin Siopis'in ayağına basması sonucunda VAR'dan gelen uyarı sonrasında pozisyonu incelemesi ve İrfan Can'a kırmızı kart göstermesinin ardından Fenerbahçe Kulübü bir açıklama yaptı.

Kulübün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Gece yarısı atanan hakem konusunda duyduğumuz endişeyi açıklamıştık! Haklı olduğumuzu 17'nci dakikada tüm Türkiye gördü! TFF Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu unutup hakem atamalarına yardımcı olan kişi er ya da geç hesap verecektir!"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin