Felix'ten kediler için 'Karşı Konulmaz Lezzet' reklam filmi

Nestlé Purina PetCare ailesinin üyesi Felix’in yeni reklam filmi yayınlandı. “Karşı Konulmaz Lezzet” sloganıyla yayınlanan reklam filmi; kedilerin Felix lezzetine karşı koyamadığını kedilere özgü 5 işaretle anlatıyor.

Google Haberlere Abone ol
Felix'ten kediler için 'Karşı Konulmaz Lezzet' reklam filmi

80 yılı aşkın bir süredir evcil hayvanların beslenmesinde dünya çapında öncülük eden ve evcil hayvanlara sağlıklı bir hayat sunmak için inovatif ürünler geliştiren Nestlé Purina PetCare ailesinin üyelerinden Felix, yeni reklam filmiyle kedi sahiplerine hitap ediyor. Markanın yeni sloganı “Karşı Konulmaz Lezzet” ile yayınlanan reklam filmi, kedilerin Felix lezzetine karşı koyamadıklarını kedilere özgü beş sevilen davranışı betimleyerek aktarıyor.

Reklam filmi, Felix’in lezzetli Felix maması için sahibinin bacaklarına sürtünmesini, gözlerini tabağa dikmesini ve ardından kendisine verilen mamasını keyifle çiğnemesini ekranlara getiriyor. Reklam sonunda, sevimli Felix kedisi mutlu bir yemek sonrası yalanırken, tabağındaki mamayı bitirmenin ve karşı konulmaz lezzetin keyfini sürüyor.

Felix, Nestlé Purina PetCare, tarafından geliştirilen formülüyle yaş mama kategorisindeki önemli konumunu sürdürüyor. Bu özel formül içerdiği D&E vitaminleri ve gerekli minerallerle kedi dostlarımıza %100 tam ve dengeli besin imkânı sunuyor. Felix’in, kedilerin damak zevkini tatmin edici birçok mama çeşidi de bulunuyor.

Reklamı izlemek için TIKLAYIN

Felix'ten kediler için 'Karşı Konulmaz Lezzet' reklam filmi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin