Felis Ödülleri'nde finalistler belli oldu

Bu yıl 8. kez düzenlenen organizasyonda Medya ve Dijital kategorilerinde değerlendirmeler tamamlandı.

Google Haberlere Abone ol
Felis Ödülleri'nde finalistler belli oldu

Sekizinci yılında genişleyerek kapsamlı bir reklam yarışmasına dönüşen Felis Ödülleri'nde Medya ve Dijital kategorilerinin jüri değerlendirmeleri tamamlandı. Bu iki kategoride başvuran işlerden 437’si finale kaldı. Dijital kategorinin jüri değerlendirmesi ise 1 Kasım’da yapılacak. Kazananlar 12 Kasım 2013 akşamı yapılacak törenle ödüllerine kavuşacak.



Bu sene Medya, Dijital ve Yaratıcılık olmak üzere 3 kategoride gerçekleşen Felis Ödülleri’nde, Medya kategorisine başvuran işler jüri üyeleri tarafından online ortamda 14-25 Ekim tarihleri arasında değerlendirildi ve 167 kısa listeye kaldı. Dijital kategoride ise başvuran 270 iş kısa listeye girdi.



Yarışmaya başvuran çalışmalar strateji – medya stratejisindeki yenilik, farklılık, tazelik (yüzde 40), uygulama – uygulamadaki farklılık, yaratıcılık (yüzde 20), hedef kitle – stratejinin ve uygulamanın hedef kitleyi yakalamada, kuşatmada ve çevrelemedeki başarısı (yüzde 20) ve sonuç (yüzde 20) şeklindeki kriter dağılımı üzerinden değerlendirildi.



12 Kasım akşamı Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek ödül töreni için masa satışına başlandı.



Medya kategorideki kısa listeye buradan, Dijital kategorideki kısa listeye buradan ulaşabilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin