Felçli iş adamının olduğu araç denize uçtu. İş insanı ve oğlu Şile denizi seyrederken otomobil bir anda denize uçtu: İş iş insanı Mecit Kurşunoğlu öldü, oğlu kurtuldu

İstanbul Şile'de 3 ay önce beynine pıhtı attığı için sağ tarafı felç kalan iş insanı Mecit Kurşunoğlu ile 23 yaşındaki oğlu İbrahim Kurşunoğlu limanda denizi seyrederken araç bir anda denize uçtu. Korkunç olayda iş insanı Kurşunoğlu hayatını kaybederken oğlu İbrahim Kurşunoğlu kurtuldu.

Google Haberlere Abone ol
Felçli iş adamının olduğu araç denize uçtu. İş insanı ve oğlu Şile denizi seyrederken otomobil bir anda denize uçtu: İş iş insanı Mecit Kurşunoğlu öldü, oğlu kurtuldu

İstanbul Şile'de 3 ay önce beynine pıhtı attığı için sağ tarafı felç kalan iş insanı Mecit Kurşunoğlu ile 23 yaşındaki oğlu İbrahim Kurşunoğlu limanda denizi seyrederken araç bir anda denize uçtu. Korkunç olayda iş insanı Kurşunoğlu hayatını kaybederken oğlu İbrahim Kurşunoğlu kurtuldu. Vitesleri karıştırdığını söyleyen Mecit Kurşunoğlu ifadesinin ardından serbest kaldı.

ARAÇTA OTURUYORLARDI

Tuzla deri sanayide fabrika sahibi olduğu öğrenilen baba Kurşunoğlu ile oğlu önce araçlarının içinde bir süre oturdu. Daha sonra araç aniden denize doğru hareket etti. Denize düşen cipten sürücü Mecit Güçlü Kurşunoğlu, kendi imkânlarıyla çıkarken, baba İbrahim Kurşunoğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

Dalgıçlar tarafından araçtan çıkartılan İbrahim Kurşunoğlu’nun cenazesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Cip ise sabah saatlerinde vinç yardımıyla denizden çıkartıldı. Sahil güvenlik ekiplerinin cipte inceleme yaptığı belirtildi.

'VİTESLERİ KARIŞTIRDIM' İDDİASI

Mecit Güçlü Kurşunoğlu poliste verdiği ifadesinde vitesleri karıştırdığını ileri sürdü. Geri yerine ileri vitese taktığını söyleyen Mecit Güçlü Kurşunoğlu’nun sonrasını hatırlamadığını belirttiği kaydedildi. Kurşunoğlu ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler istanbul şile otomobil
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin