Federer, Laver Cup Tenis Turnuvası ile veda etmeye hazırlanıyor! Heyecan dolu karşılaşmalar, Eurosport 1’de ekrana gelecek

Laver Cup için geri sayım başladı. Aylar öncesinden tüm biletleri tükenen Londra'daki O2 Arena’da tenisseverler, Eurosport 1’den unutulmaz anlara eşlik edecek. Tenis dünyanın gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından Roger Federer, kariyerine veda etmeye hazırlanırken aynı zamanda ezeli rakipleri; Novak Djokoviç, Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas, Casper Ruud ve Andy Murray ile aynı takımda olmanın duygusallığı içinde olacak. Laver Cup Tenis Turnuvası, 23 Eylül Cuma itibarıyla Eurosport 1’de!

Google Haberlere Abone ol
Federer, Laver Cup Tenis Turnuvası ile veda etmeye hazırlanıyor! Heyecan dolu karşılaşmalar, Eurosport 1’de ekrana gelecek

2017’den beri tenisserverlerin ilgiyle izledikleri Laver Cup Tenis Turnuvası muhteşem anlara ev sahipliği yapacak. Kariyerine 20 grand slam şampiyonluğu sığdıran Roger Federer, Londra’da son turnuvasına çıkacak. Ezeli rakipleri Novak Djokoviç, Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas, Casper Ruud ve Andy Murray ile aynı takımda, dünya ekibine karşı mücadele edecek olan Federer, üç gün sürecek turnuvada duygusal anlara imza atacak.

Avrupa Ekibi: Novak Djokoviç, Rafael Nadal, Stefanos Tsitsipas, Casper Ruud, Roger Federer, Andy Murray

Dünya Ekibi: Felix Auger-Aliassime, Taylor Bozuk, Diego Schwartzman, Alex De Minaur, Fransa Tiafoe, Jack Sock

Laver Cup Takvim:

23 ve 24 Eylül Cuma ve Cumartesi 15.00, 2 tek erkekler maçı

23 ve 24 Eylül Cuma ve Cumartesi 21.00, 1 tek erkekler, 1 çift erkekler maçı

25 Eylül Pazar 14.00, 2 tek ve 2 çift erkekler maçı

13 puana ulaşan ilk takım Laver Kupasını kazanacaktır.

Tenisseverlerin merakla beklediği Laver Cup Tenis Turnuvası, 23 Eylül Cuma’dan itibaren Eurosport 1’den canlı yayınla ekrana gelecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin