FB TV Trabzonspor-Fenerbahçe maçının tekrarını yarıda kesti

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a 3-1 mağlup olduğu maçın yankıları devam ediyor. FB TV'den yayınlanan maç tekrarı, Kim Min-jae'nin kırmızı kart gördüğü 23. dakikada kesildi ve siyah ekranda "Futbol bu dakikada bitmiştir" mesajı yayımlandı.

Google Haberlere Abone ol
FB TV Trabzonspor-Fenerbahçe maçının tekrarını yarıda kesti

Karşılaşmanın ardından maçtaki hakem yönetimine büyük tepki gösteren Sarı-lacivertliler, bu akşam saatlerinde FB TV'den maçın tekrarının yayınlanacağını duyurdu.

FB TV'de yayınlanmaya başlayan maç tekrarı, Kim Min-jae'nin kırmızı kart gördüğü 23. dakikada kesildi ve ekran karartılarak, "Maçın 23. dakikasından sonrasında bizim için futbol bitmiştir. Bu yaşananlar futbol değildir, bunun ne olduğu tüm kamuoyunun takdiridir." mesajı yayımlandı.

FB TV Trabzonspor-Fenerbahçe maçının tekrarını yarıda kesti

EROL BİLECİK: "HIRSIZLIĞIN EN KÖTÜSÜ ALIN TERİ ÇALMAKTIR"

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik de yaptığı açıklamada, "Bir ilki yaşıyoruz. Bu akşam kendi kanalımızda ilk kez kendi takımımızın maçını yarıda kestik. Bizim için maç adaletin bittiği yerde bitmişti. Camia olarak bu maça dair tavrımızın kararlılıkla devam edeceğini vurgulamak istiyoruz. Hırsızlığın en kötüsü alın terini çalmaktır. Birçok şey unutulur ama bir hatalı düdük yıllar geçse unutulmaz. Bu maç onlarca hatalı düdükle tarihe haksızlık olarak kazındı." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin