Fatmanur Altun'dan İstanbul Sözleşmesi açıklaması

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un, TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı olan eşi Fatmanur Altun, İstanbul Sözleşmesi üzerinden kendilerini eleştirenler için sert açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Fatmanur Altun'dan İstanbul Sözleşmesi açıklaması

AK Parti’den Numan Kurtulmuş'un İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılması talebini gündeme getirmesinin ardından, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın da yönetiminde bulunduğu KADEM, sözleşmeye destek vermişti.

Sözleşmeye destek veren KADEM’in yönetiminde bulunan Fatmanur Altun’un Yönetim Kurulu Başkanı olduğu TÜRGEV ise sözleşmeye karşı çıkmıştı. Altun ayrıca, “Aileyi hedefe koyan ve sistematik bir cinsiyetsizleştirme projesi ile insanlığın geleceğini tehdit eden küresel lobilere karşı sesimizi yükseltelim” demişti.

Fatmanur Altun'dan yeni açıklama

Sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulunan Fatmanur Altun, İstanbul Sözleşmesi ile ilgili tavırlarının net olduğunu fakat “haydi itiraf et, İstanbul Sözleşmesine iman ediyorsun” şeklinde mesajlar aldığını söyledi.

Sözleşmeye karşı olduğunu söyleyen Altun, “İstanbul Sözleşmesi üzerinden bizi LGBT destekçisi göstermek. Akıllara ziyan bir fitne. Bu bariz FETÖ projesi” açıklamasında bulundu.

İşte Altun'un açıklamalarından satır başları:

Üzülerek ifade ediyorum ki İst. Söz. tartışması artık bir turnusol kağıdına dönüştü. Üç gündür gerek İst.Söz. gerekse LGBT konusunda görüşlerimizi net bir biçimde ortaya koyuyoruz. Yazdıklarımız açık ve anlaşılır.

Buna rağmen ısrarlı bir şekilde “haydi itiraf et, İstanbul Sözleşmesine iman ediyorsun” tonunda karşılıklar alıyorum. Dahası mesajlar, mailler ve telefon trafiği ile insanlara ulaşarak bu yargıyı onlarda da oluşturmaya, kafalarını karıştırmaya çalışıyorlar.

Aradıkları, mail, mesaj attıkları insanlar haber veriyorlar sağolsunlar. Bize biçtikleri rol belli; İstanbul Söz. üzerinden bizi LGBT destekçisi göstermek. Akıllara ziyan bir fitne! Üç gündür attığımız tweetler bütün hesaplarını bozmuş olacak ki; yazılanlar ortada olmasına rağmen insanlara okuduğunu anlamayan muamelesi yapmaktan ve gizli-açık lobilerle fitne kazanını kaynatmaktan çekinmiyorlar. Bizim pozisyonumuz nettir; İstanbul sözleşmesi nas değildir.

ANCAK ŞEYTANIN AKLINA GELEBİLİRDİ

Öte yandan artık siyasi bir hüviyet kazanan LBGT lobisinin ve endüstrisinin Türkiye’deki en büyük düşmanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. İnsanlara sağdan yaklaşarak, LGBT ile korkutarak Erdoğan’ı hedef göstermek, düşmanlaştırmak ancak Şeytan’ın aklına gelebilirdi.

Bu bariz FETÖ projesine, tek dertleri aile olan masum insanlarımızı ortak etmeye çalışan ve fitne ateşine sinsice odun taşıyanların iki yakası iki cihanda ellerimdedir! Hakkım kesinlikle helal değildir. Fitne, dedikodu ve iftiralarla arkasından konuştuğunuz...

Bütün mümine kadınlar için Allah’a hesap vereceksiniz. Bir topluluğun kadınlarını hedef alan, gizli, kapaklı lobilerinizle oluşturduğunuz büyük çaplı İfk hadisesi nedeniyle Allah’ın gazabından korkmuyorsunuz ama sizi ve bütün şürekanızı O’na havale ediyorum.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin