Fatih Ürek'ten Mehmet Ali Erbil'e: TikTok'tan para kazanmak şaklabanlık

Fatih Ürek, TikTok uygulamasından yayınlar açıp para kazanmaya başlayan dostu Mehmet Ali Erbil'i hedefine aldı. Buket Aydın'ın programına konuk olan Fatih Ürek, Mehmet Ali Erbil'i eleştirdi ve "TikTok'tan para kazanmak şaklabanlık" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Ürek'ten Mehmet Ali Erbil'e: TikTok'tan para kazanmak şaklabanlık

Fatih Ürek, Haber Global'de yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze programına konuk oldu. Magazin dünyasının en popüler isimleri arasında yer alan Fatih Ürek, sanatçı dostlarından Mehmet Ali Erbil'i hedef alan cümleler kurdu. Kendisinin muhafazakar birisi olduğunu ve yanında çalışan asistanı tayt dahi giyse kızdığını belirten Fatih ürek, TikTok uygulaması için de şunları söyledi:

'TİKTOK'TA PARA KAZANMAK BİRAZ ŞAKLABANLIK'

Mehmet Ali Erbil'i hedef alan Ürek, "TikTok meselesini hiç anlamış değilim. Ahlaki durumları da biraz bozuyor. Olamaz dediğim şeyleri orada görmeye başladım. Anadolu insanı da bunu yapıyor. Ülke olarak her şeyi abartıyor muyuz? Onu sorgulamaya başladım. Benim Tiktok hesabım yok. Bir kere gördüm ama Mali'ye çok şaşırdım."

"Ben anlam veremedim. TikTok'tan para kazanmak amiyane tabiriyle biraz şaklabanlık oluyor. Eskiden Mehmet Ali ile çok bir araya geliyorduk. Herkesle o kadar mazim var ki hatta bana kara kutu derler." ifadelerini kullandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin