Fatih Terim hakkında söylediği sözler olay olmuştu. Oğuzhan Uğur konuya açıklık getirerek Fatih Terim'den özür diledi: İşte R böyle yapılır

Son günlerde sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Oğuzhan Uğur, geçmiş yıllardaki bir programında Fatih Terim'e söylediği sözler için özür diledi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim hakkında söylediği sözler olay olmuştu. Oğuzhan Uğur konuya açıklık getirerek Fatih Terim'den özür diledi: İşte R böyle yapılır

Oğuzhan Uğur'un daha önce Fatih Terim'le ilgili sözleri sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Galatasaray taraftarının tepkisinin üzerine Oğuzhan Uğur'dan açıklama geldi. Uğur, Twitter adresi üzerinden ''İşte R böyle yapılır'' dedi.

Oğuzhan Uğur'un açıklamasının tamamı ise şu şekilde:

“Her Galatasaraylı gibi elbette ben de Fatih hocaya büyük bir sevgi ve saygı besliyorum. Ancak 6-7 yıl evvel kendisinin bir kebapçı baskını gündem olmuş, birçok Galatasaraylı kendisine küsmüş, sert şekilde onu eleştirmişti. Ben de eleştirilere dahil olup, programımda kendisine laf atmıştım. Futbol dökülürken neden böyle olaylarla gündem oluyor diye kızmıştım, 6-7 yıl evvel… İzlenmiyorduk tabii o zamanlar, ortam rahattı, geniş geniş konuşmuşum. Şimdi bazı hesaplar videoyu tekrar gündeme getirmişler, sağlı sollu çakıyorlar. Sülaleden Galatasaraylı biri olarak, Galatasaray düşmanlığı yaptığımı düşünenler bile olmuş, üzüldüm. Bu cevap elbette öyle düşünenlere değil, Fatih hocama. Sizi seviyorum hocam, gençliğime veriniz”  dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin