'Fatih Terim haberi' gazeteciyi işinden etti

Vatan Gazetesi'nde çalışan Öncel Öziçer, Fatih Terim'le ilgili yaptığı haberin ardından işinden oldu.

Google Haberlere Abone ol
'Fatih Terim haberi' gazeteciyi işinden etti

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in, Alaçatı’da mahallelinin sevip baktığı köpeklerden rahatsız olduğu ile ilgili haberi yapan gazeteci işinden oldu.



Alaçatı’da lüks bir villa satın alan Fatih Terim’in “havlıyorlar” diye sokak köpeklerini şikayet ettiği ve otoyola atılması için girişimlere başladığı iddia edilmişti.



'Fatih Terim haberi' gazeteciyi işinden ettiVatan Gazetesi’nden Öncel Öziçer’in haberine göre Terim, ‘Koku geliyor, mikrop yayar bunlar diyerek aşılı köpeklerin otoyola atılmasını istemişti.



Bu haberin ardından Twitter’daki hesabından açıklama yapan Öncel Öziçer, “Ay ben yine kovuldum! Valla her kovulma sebebim gibi bu da benim için gurur verici… Dik durduğum, yalamadığım, yav… olmadığım için…” ifadelerini kullandı. Öziçer, kendisinin kovulmasına Fatih Terim’in sebep olduğu yönündeki yorumları doğruladı. Gazeteciye birçok meslektaşı ve takipçisi de sosyal medya hesabı üzerinden gönderdikleri mesajlarla destek verdi.



İşte o mesajlardan bazıları:



Hakan Çoşkun: "eçmiş olsun değerli meslektaşım ... Keşke bütün gazeteciler sen gibi dik durabilsede, gazetecilik ne demekmiş herkes görse !!!"



Yanlızlıkkutsaldır: "Geçmiş olsun! Çabuk iş bul da OKUYALIM yine seni! Özledik vesselam!.."



R Semm: "Böyle kovulmalar insanı güçlendirir, seninleyiz!"



Galatasaray: "Geçmiş olsun! Malesef Türkiye'nin özeti bu mesleğinizi yapmak için bile birilerinin adamı olmanız gerekiyor"

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin