Fatih Terim gazetecilere yüklendi!

Milli Takım Teknik Direktörü, o haberlere ve basın mensuplarına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim gazetecilere yüklendi!

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Düzenlenen basın toplantısında Terim, Beşiktaşlı Gökhan Töre hakkında yapılan haberlere tepki gösterdi.



Terim'in sözlerinden satırbaşları şu şekilde:



Türk halkı veya kendini Türk hisseden herkesle bir şeyler paylaşmak istiyorum. Hatalı oyuncuları atmaya kalksak takım çıkaramayız. Ben de hata yaptım, 21 yaşındaki çocuğa sahip çıktım. Demek hataymış, özür dilerim. Silahlı olay, biz Hollanda maçına kahrolurken gece kulübünde oldu. Olayı öğrendikten sonra yaklaşık 1 yıldır Gökhan Töre'yi milli takıma almadım. Çek maçından önce anneleri konuşturdunuz. Bu sefer de babayı çıkartıyorsunuz. Siz hasta mısınız?



Gökhan Töre diye biri kalmadı burada. Neşeli halinden eser kalmadı. Bu kadar eksik varken, bir eksik daha koydunuz siz. İnsanların ruhunu sakatlıyorsunuz. Gökhan Töre'nin minimum 3'er defa özür dilediğini Gökhan'dan öğrenebilirsiniz. İzledim, okudum, dinledim. Allah'ım sen beni dostlarımdan koru. Düşmanlarına zaten hazırlıklıyım.



Bir ara tutturdunuz Mesut. Ya adam gelmek istemiyor dedik, kimse inanmadı. Bu ülkenin sevindiklerine bir bakın. Kulüp ya da milli takımda sevindiklerinize bakın kim var orada? Eleştirirken sahibi gibi eleştiriyorsunuz maça çıkarken de sahibi gibi motive etsenize... Kaan'ın babası milli takımı arayarak oğlunun sakat olduğunu söylemiştir. Babaları bulmayı seviyorsunuz onu da bulun. Arda'nın kulübünden birçok fax geldi 'Çabuk gönderin' diye. Hayır dedik, iyileştirip gönderdik. Gökhan'ı direkt oynatacaktım. Şimdi çok da emin değilim. Odasında hüngür hüngür ağladığı haberi geldi bana..


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin