Fatih Terim, Galatasaray ve A Milli Takım kariyerine dair konuştu

Fatih Terim, dünyanın önde gelen spor haberi sitelerinden olan The Athletic'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim, Galatasaray ve A Milli Takım kariyerine dair konuştu

Galatasaray efsanesi Fatih Terim dünyanın önde gelen spor haber sitelerinden birisi olan The Athletic'e özel bir röportaj verdi.

Galatasaray ve A Milli Takım kariyeri hakkında çok önemli açıklamalar yapan Fatih Terim, '"Futbol adamı olarak, Tanrı bana yapabileceğim bütün başarıları verdi" dedi.

İşte Fatih Terim'in açıklamarından önemli satır başları:

"Bu senenin başında, Galatasaray'da bir devrim olması gerektiğine karar verdim. Kolay olmayacak dedim. Sonrasında alınan karar, aslında beklediğim bir şey değildi. Şu an mental anlamda rahatlamak için, biraz zamana ihtiyacım var." 

"Galatasaray, tek yönlü bir bilet. Başka bir Türk takımı için çalışmayı hayal edemiyorum. Bu aileye dönüş gibi. Galatasaray beni istediğinde, hiçbir zaman hayır demedim. Galatasaray benim yuvam, ailem." 

"Galatasaray'a dönmeden önceki görüşmelerim hep kısa sürmüştür. 'Size ihtiyacımız var' dedikleri zaman kontrattaki rakamı kontrol bile etmeden sözleşmeyi imzaladım." 

"Bir kulübe ait olmayı hissetmelisiniz. Ben Galatasaray'a aitim. Galatasaraylıyım ve bunu böyle gösteriyorum. Karakterimi hiç değiştirmedim. 50 yıl önce Galatasaray'a geldiğimden beri hep aynı Fatih Terim oldum."

"Alex Ferguson, futbol tarihinin en önemli isimlerinden biri. Başardıkları nedeniyle hocalığı ve yönetim tarzından etkilendim. Türkiye’de Alex Ferguson gibi aynı takımı 27 yıl yönetmek imkansız."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin