Fatih Terim: En çok da buna kırıldım

Süper Lig'de belirlenen hedefin altında kalan Galatasaray, Başkan Burak Elmas'ın kararı ile teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayırarak İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent ile anlaşma imzaladı. Camiada, Terim'in kulüpten ayrılık kararını ve süreci doğru bulmayanlar bu gelişmeye tepki gösterdi. Terim ise uzun süre koruduğu sessizliğini bozdu.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim: En çok da buna kırıldım

Burak Elmas'ın "Fatih Terim kulüpten ayrılmadı, hala Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi" dediği tecrübeli teknik adam, Sarı-Kırmızılı kulübün genç üyeleri ile bir araya geldiği günde çarpıcı ifadelerde bulundu. Sportcell'in haberine göre Terim, yönetim, ayrılık süreci ve en çok kırıldığı konu hakkında konuştu.

Fatih Terim, Galatasaray yönetimi için, "Galatasaray yöneticisi olup ihale alan insanlar değil, artık doymuş ve Galatasaray’a hizmet edecek insanlar yönetimde olmalı." dedi.

"En çok da buna kırıldım"

En çok kırıldğı konudan bahseden Terim, "Normal şartlarda Avrupa'da namağlup gruplardan çıkaran bir teknik direktörü, Barcelona maçına evine araba yollayıp davet ederler. Bana her hangi bir davet gelmedi. En çok da buna kırıldım..." şeklinde konuştu.

"Hocam devam diyenler 3 gün sonra yolları ayırdı"

Burak Elmas'ın ayrılık kararı hakkında konuşan Fatih Terim, "Gönderilmeden 3 gün önce bırakayım dedim, devam dediler. O gün hocam devam diyenler 3 gün sonra yolları ayırmak istedi." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanlığı'na aday olacağı iddia edilen Fatih Terim konuya açıklık getirdi. Şu anda başkanlık gibi bir düşüncesinin bulunmadığını belirten Terim, görev gelmesi halinde bu sorumluluktan kaçmayacağını dile getirdi. Başarılı teknik adam, "Görev ne olursa olsun. Yeni yönetim gelir, yönetimde kim var önemli değil. Benim için önemli olan Galatasaray." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin