Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera dolandırıldı! Seçil Erzan'dan 80 milyon Dolar'lık dev vurgun

İstanbul'da bir banka müdiresi olan Seçil Erzan aralarında futbol dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu müşterilerini yüksek kar vaadiyle kandırıp 80 milyon Dolar'lık vurgun yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera dolandırıldı! Seçil Erzan'dan 80 milyon Dolar'lık dev vurgun

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü geçen hafta İstanbul Göktürk’te bir eve baskın düzenledi. Bu baskında özel bir bankanın Büyükdere şube müdürü Seçil Erzan gözaltına alındı.

Evinde arama yapılan şüpheli hakkında ertesi gün nöbetçi mahkeme tarafından tutuklama kararı çıktı.

Adli sürecin çok hızlı ilerlediği bu dosyanın kapağı aralandığında ise ortaya aralarında çok ünlü isimlerin olduğu ve yaklaşık 80 milyon Dolar'ı bulduğu ifade edilen bir dolandırıcılık soruşturması çıktı.

FUTBOL CAMİASINDAN BİRÇOK İSİM DOLANDIRILDI

Gazete Oksijen'de yer alan habere göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Yılmaz tarafından yürütülen soruşturmada düğmeye geçen hafta basıldı ve geçen sürede dosyaya onlarca şikayet dilekçesi girdi.

‘Mağdur’ sıfatıyla şikayet edenler arasında Galatasaray camiasının tanınmış isimleri Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera, Selçuk İnan ve Semih Kaya’nın yanı sıra kulüp yöneticilerinin olduğu iddia ediliyor.

Bazı kaynaklar, Fatih Terim’in yaklaşık 10 milyon Dolar kaybettiğini ifade ederken bazıları ise daha yüksek bir rakam veriyor: 12.5 milyon Dolar. Bir diğer mağdur Arda Turan için ifade edilen tutar ise 6-8 milyon Euro.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin