Fatih Portakal'dan emeklilikte ilk gün paylaşımı!

Gazeteci Fatih Portakal, FOX TV’den ayrıldığını ve emekliliğe ayrıldığını söyledikten sonra bugün de "Hoşgeldin yeni gün" ifadelerini kullandığı bir paylaşımda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Portakal'dan emeklilikte ilk gün paylaşımı!

FOX TV’den ani bir kararla ayılıp emekli olmaya karar veren Fatih Portakal’ın bugün Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Portakal, "Hoşgeldin yeni gün..." ifadesini kullanarak bir fotoğraf paylaştı.

 

FOX TV'den ayrılacağı kulisleri konuşulan Portakal'ın görevini bıraktığı dün karşılıklı açıklamalarla netlik kazanmıştı.

FOX TV'den yapılan açıklamada, "Fatih Portakal görevi süresince FOX'un en önemli değerlerinden biri olmuştur. Aldığı karara saygı duymakla birlikte, çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımıza veda ediyor olmaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz" denildi.

Kanalın yaptığı açıklamanın ardından Fatih Portakal, kişisel Twitter hesabından mesaj yayımladı. Portakal, paylaşımında şunları söyledi:

"10 yıldır gurur duyarak çalışıp, birlikte keyifle yol aldığım FOX Haber’den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece, “Ne yapmak istiyorum?” sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi. Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıkla."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin