Fatih Portakal Medyatava’ya açıkladı: Fox Ana Haber’i sunacak mı?

Fox Ana Haber’i Fatih Portakal’ın sunacağı iddiaları dün ve bugün gün boyu internette dolaştı. Fatih Portakal konuyla ilgili olarak ilk kez Medyatava’ya konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Portakal Medyatava’ya açıkladı: Fox Ana Haber’i sunacak mı?

İşte Fatih Portakal’ın Medyatava’ya yaptığı o açıklama:



“Madem merak ediyorsunuz, o zaman ilk resmi açıklamamı Medyatava’ya yapıyorum. Ortalıkta dolaşan Fox Ana Haberi benim sunacağım haberleri doğrudur. Nazlı Tolga’dan boşalan koltuğu 2 Eylül’den itibaren ben devralıyorum. “Ekran ve ana haber bültenleri güzel kadın ister” klişesini bozacağım. Fox Ana Haber’i artık benim gibi çirkin, kepçe kulaklı biri sunacak.  



2 Eylül’de benimle birlikte başlayacak olan yeni Fox Ana Haber’de devrim niteliğinde bir karar aldık. Bundan böyle Fox Ana Haber alışılagelmişin dışında bir saatte, 21.30’da başlayacak. Bu şimdilik bir risk gibi duruyor, çünkü şimdiye kadar hiçbir ana haber bülteni bu saatte yayınlanmadı. Ben riskleri severim, tarzı olan bir adam ve sunucuyum. Fox Ana Haber’in başındaki isim Doğan Şentürk ve ekibi ile bu işin altından kalkacağımıza şüphe yok.



Fox Ana Haber’in içeriğinde de değişiklikler yapacağız. Ana Haber’in sunucusu Fatih Portakal olunca yine alışılmışın dışında, aslında diğer ana haber bültenlerinde herkesin korktuğu, yapamadığı, çekindiği “tarafsız haber, özgür yorum” çizgisi, ana yayın ilkemiz olacak. Haberler ile ilgili olarak bol bol yorum yapacağız.



Türkiye’de haber o kadar sıcak ki, stüdyoyu, haberin olduğu her yere kurabiliriz. Çünkü, promter adamı, sunucusu değilim. İnsanların, izleyenlerin duygularına tercüman olacağız.”  



(C) Medyatava Özel Röportaj


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin