Fatih Portakal Gül'e seslendi: Cesaret noksanı mıydınız?

Fox Tv ana haber spikeri Fatih Portakal, canlı yayında Abdullah Gül'ün hakkında yazılan kitaba ilişkin konuşmalarına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Portakal Gül'e seslendi: Cesaret noksanı mıydınız?

Fox Tv ana haber spikeri Fatih Portakal, canlı yayında Abdullah Gül'ün son günlerde tartışma yaratan eski danışmanı Ahmet Sever'in yazdığı kitapla ilgili açıklamalarına dair sert eleştirilerde bulundu.



Portakal, Gül için "Abdullah Gül sonunda konuştu. İyidir kötüdür ben ona bakmıyorum. Sadece sansüre ve baskıya her zaman karşıydım dedi. Kitabın yayınlanması ya da yayınlanmaması konusunda hiçbir şey diyemem dedi. He zaten Abdullah Gül'ün rızası olmadan çıkması mümkün değil. Ama bakın, sansüre ve baskıya karşıyım diyen birisi Cumhurbaşkanlığı dönemimde; bu ülkede Twitter yasağı koyuldu, Youtube yasağı konuldu, internet yasağı konuldu. Hiç ağzını açmadı." dedi.



Portakal sözlerine şöyle devam etti: "Sayın Gül, neden zamanında o konulan yasaklara tavır koymadınız? Veya karar almadınız? Veya niçin konuşmadınız? Bunu sormak gerekiyor. Cesaret noksanı mıydınız diye de o soruyu bir kez daha sormak gerekiyor."



"Fatih Portakal Gül'e seslendi: Cesaret noksanı mıydınız?" Galerisine Göz At



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin