Fatih Portakal drone tacizine karşı harekete geçti

Fox Ana Haber Anchorman'i Fatih Portakal, özel mülkü ile ilgili iddialarla ilgili açıklama yaptı ve drone tacizine karşı harekete geçerek emniyete şikayette bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Portakal drone tacizine karşı harekete geçti

Fox TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, özel mülkünün üzerinde drone uçurarak çiftlikte yaşayanları taciz etmesi ve özel mükü hakkında yapılan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fatih Portakal'ın açıklamaları şöyle:

1- Geldigimiz nokta şu: yandaş medya bugün 40 m2 lik park yerinin yıkılacağını duyurdu; “rapora ulaştık” deniyorsa “sızdırılmış” demektir. Biz istedik alamadık! İncelemeyi yapanlar bile şaşkindır her halde. @IzmirValiligi
@csbgovtr

2- Şaşırmıyorum, neden mi? Arazimle ilgili paylaşılan fotolardan biri kişisel verilerim @csbgovtr
’ye gönderilenlerden. Oradan sızdırılıp #YeniAsır’a servis yapılmıştı. “Olmaz” demeyin oldu. Devlet denilen aygıta güveni zedeliyorlar. Foto uçtuğuna göre rapor da uçar! Değil mi??

3- Eğer rapor doğru ise; olası yıkılması düşünülen yer burası -yine de yıkılmasına ihtimal vermiyorum- Arastırdım; sundurmadan pergoleye dönülür. Kiremitler toplanır, ahşabın arasi boşaltılır, sarmaşık sarılır. Ve pergole garaj olur.

4- Bu arada tavuklar ve horozlar kurtuldu. Çünkü @csbgovtr
ekibi tarafından kümes de fotoğraflanmıştı. Rapor doğru ise rahatları bozulmayacak. Hadi hayırlısı..

5- Sıra bende evimin üstünde dron uçurup özel mülkü dikizlemekten emniyete şikayetimizi yaptık. Bunun bir hukuki süreci olacak.Bir hukuki süreç de @csbgovtr
için olacak. Kişisel verilerim nasıl ve kim tarafından sızdırılmıştır? Suç degil midir? @murat_kurum
umarım ilgilenirsiniz.

Fatih Portakal drone tacizine karşı harekete geçti

Fatih Portakal drone tacizine karşı harekete geçti - Resim : 2

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin