Fatih Portakal bu sabah Çalar Saati nereden sundu?

Fox TV'de Fatih Portakal'ın sunduğu sabah programı Çalar Saat bu sabah bakın nereden yayın yaptı?

Google Haberlere Abone ol
Fatih Portakal bu sabah Çalar Saati nereden sundu?

Fatih Portakal'ın her gün sunduğu sabah programı "Çalar Saat" bu sabah İnönü Stadı'ndan yayın yaptı. Bu sabahki yayını neden İnönü Stadı'nda yaptıklarına ilişkin olarak Fatih Portakal ile konuştuk.



"Geçenlerde program toplantısında, program sorumlumuz Özgür Çakmakçı ile konuşuyorduk, İnönü Stadı yıkılacak haberi üzerine tartışırken, neden orada yapmıyoruz programı diye aklımıza geldi. 



Fox Tv'de üç yıldır yayınladığımız Çalar Saati şimdiye kadar tam 17 farklı mekandan sunduk, İnönü Stadı 18. mekanımız olsun istedik ve çalışmalara başladık. Tüm izinleri ve yazışmaları bizim programdan, hasta Beşiktaşlı editörümüz Necdet Yıldırım (Neco) yaptı ve tüm bürokratik işlemleri halletti, birde başkan Fikret Orman'dan programa katılma sözü aldık ve sabahki yayınımıza başkan Fikret Orman'da katıldı sağolsun, varolsun. 



İnönü Stadı tarihi ve dokusu ile Türk futbolunun en önemli stadı. Herşey reyting değil programcılıkta, bize çok büyük prestijde katacağı için İnönü Stadı'ndan yayın yapmayı tüm kalbimizle istedik ve üç saat boyunca yönetmenimiz Hüseyin Ağaoğlu eşliğinde tüm ekipçe çok başarılı bir yayın gerşekleştirdik. Çok mutluyuz."



(C) Medyatava Özel



İşte, o program:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin