'Fatih Harbiye' dizisinin oyuncuları Show TV'ye transferlerini kutladı

Dizi ekibi bir araya gelerek yeni kanallarındaki ilk bölümü izlediler.

Google Haberlere Abone ol
'Fatih Harbiye' dizisinin oyuncuları Show TV'ye transferlerini kutladı

Fox TV ekranlarından Show TV’ye transfer olan 'Fatih Harbiye' oyuncuları dizilerinin yeni kanallarında yayınlanan ilk bölümünü hep birlikte izleyerek kutladılar.



Beyoğlu Ponte Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Show TV Genel Müdürü Semih Kaya, Koliba Film’in sahibi Ata Türkoğlu, yönetmen Sadullah Çelen’in yanı sıra dizinin oyuncuları Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Başak Parlak, Itır Esen ve tüm yapım ekibi katıldı.



Dizilerinin Show TV'ye geçmesinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen başrol oyuncusu Kadir Doğulu, “Bugün ilk kez yeni kanalımızda dizimizi izledik ve ilk bölümü izliyormuşçasına ben büyük heyecan duydum. Yeni kanalımızda da dizimizin aynı gün ve aynı saatte yayınlanıyor olması bizim için avantaj. Dizimiz zaten izleyenler tarafından saygı gördü ve sevildi o yüzden bu sevginin katlanarak artacağına inanıyorum” dedi.



Dizide 'Neriman' karakterini canlandıran Neslihan Atagül da izleyicileri daha heyecanlı olayların beklediğini belirtti ve “Fatih Harbiye fanları daha mutlu olacaklar çünkü Neriman Macit aşkını daha fazla görecekler. Seyircilerimiz zaten dizimizi ve bizleri çok sevdiler yine aynı gün ve aynı saatte bu defa Show TV’de olacağız. Onlar adreslerini biliyorlar zaten” şeklinde konuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin