Fatih Erbakan'dan seçim vaadi: LGBT derneklerinin tamamını kapatacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Fatih Erbakan, TRT kanalında partisinin propaganda konuşmasını yaptı. Erbakan, yaptığı konuşmada vaat olarak " LGBT derneklerinin tamamını kapatacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Erbakan'dan seçim vaadi: LGBT derneklerinin tamamını kapatacağız

Seçimler öncesinde son derece önemli stratejik bir karar alarak, ülke, millet ve devlet için Cumhur İttifakı'nın çatısı altında seçimlere girdiklerini ifade eden Erbakan, Millet İttifakı'nın Türkiye'de iktidar olmaması adına bu kararı aldıklarını söyledi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ittifak ortaklarının hayırlı işlerinde destek olmak, eksik veya hatalı gördükleri konularda yapıcı muhalefet ortaya koymak üzere Yeniden Refah Partisinin Mecliste olacağını vurgulayan Erbakan, şunları söyledi:

"Yargıda güçlüyü değil haklıyı" üstün kılan bir sistemi getireceklerine işaret eden Erbakan, "Aile ve sosyal politikalar alanındaki yasaları aile bütünlüğünü esas alacak şekilde yeniden düzenleyeceğiz. Aile yapımızı derinden sarsacak bir tehlike olarak gördüğümüz LGBT derneklerinin tamamını kapatacağız. Kamuya açık alanlarda propaganda yapmalarının önüne geçeceğiz." diye konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin