Fatih dizisinin kadrosuna hangi güzel oyuncu katıldı, rolü ne?

Kanal D’nin bu sezon merakla beklenen dizisi “Fatih”in hazırlıkları tam gaz sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Fatih dizisinin kadrosuna hangi güzel oyuncu katıldı, rolü ne?

Önümüzdeki haftalarda sete çıkmaya hazırlanan 03 Medya, oyuncu kadrosuna her geçen gün yeni isimleri ekliyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun Fatih Sultan Mehmet rolüne hayat vereceği dizide Metin Akpınar, Altan Dönmez, Gürkan Uygun, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Funda Eryiğit ve Serkan Keskin başlıca rolleri paylaşacak.



Kadın oyuncu seçimlerini sona bırakan yapım şirketi Çiçek Hatun ve Hatice Sultan için önümüzdeki günlerde son kararını verecek.



Bu arada ekibe Duygu Boztepe de dahil oldu. Son olarak FOX’un TV filmi Niyazi Bey’de seyirci karşısına çıkan Boztepe, kod adı “Fatih”te Didar Kalfa rolüne hayat verecek.



Adını belirlemek için 03 Medya’nın alternatifler üzerinde durduğu “Fatih”i Altan Dönmez yönetecek. Sanat yönetmenliğine Hakan Yarkın’ın imza attığı dizinin çekimleri Bursa ve Maltepe’de kurulan platoda yapılacak. Hazırlıklar başlarken Muhteşem Yüzyıl Kösem’in dekorlarına da bakıldığı ancak daha sonra yeni bir plato kurmaya karar verildiği öğrenildi. Öte yandan dizi için Kenan İmirzalıoğlu’nun yurtdışı satışlarıyla beraber bölüm başına eline 350 bin TL geçeceği öne sürülüyor.



 



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin