Fatih Boğalar, İstiyorsan Gel'le dönüş yaptı

“Temaetmaje” adlı bestesi Dünya çapında ses getiren, Dünya listelerinde zirveye çıkan müzisyen, bu kez Türkçe bir şarkıyla geliyor. “İstiyorsan Gel” bugün TFB etiketiyle müzikseverlerle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Boğalar, İstiyorsan Gel'le dönüş yaptı

“Temaetmaje” adlı bestesi Dünya çapında ses getiren, Dünya listelerinde zirveye çıkan müzisyen, bu kez Türkçe bir şarkıyla geliyor.

Fatih Boğalar, “İstiyorsan Gel” adlı çalışması ile Türk ve Dünya piyasalarında yine iddialı olduğunu belirtiyor. Müzisyen, ilk Türkçe bestesinde genç sanatçı Sinem Gaya ile birlikte çalışıyor. “İstiyorsan Gel” adlı şarkının sözlerinde imzası olan Sinem Gaya, aynı zamanda şarkıyı yorumluyor.

Fatih Boğalar, 250 milyon izlenmeye sahip “Temaetmaje” ile yakaladığı başarıyı uluslararası arenada çeşitli ödüllerle süslemişti. Ardından çıkardığı singlelar ile de yine başarısını sürdürmüştü. “Princy” adlı çalışması ile de birçok ödülün sahibi olan müzisyenin şimdiki hedefi yeni çalışması ile yine Dünya çapında yankı uyandırmak.

“İSTİYORSAN GEL”

“İstiyorsan Gel” bugün TFB etiketiyle müzikseverlerle buluştu. Uzun bir çalışma süreci geçiren bu yeni beste, hazır olunca bu sefer sıra söz ve yoruma geldi. Bu süreçte Fatih Boğalar titizlikle araştırmasını yaptı ve Sinem Gaya’nın bu proje için doğru kişi olduğunu gördü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin