Fatih Altaylı'nın tazminatı barınaklara mama oldu

Ekşisözlük, Fatih Altaylı'dan kazandığı tazminat ile sokak hayvanları barınaklarına yardım yaptı... İşte yapılan yardımdan fotoğraflar.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Altaylı'nın tazminatı barınaklara mama oldu

İşte Ekşi Sözlük'ün konu ile ilgili olarak Facebook sayfasında yapmış olduğu açıklama;



"Fatih altaylı'dan kazandığımız tazminatı, İstanbul ve çevresinde bulunan ihtiyaç sahibi 7 barınağa yardım edecek şekilde harcadık. Yardım ettiğimiz barınaklar, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Bolluca, Mimarsinan, Çınarcık, Çiftlikköy ve Şile barınakları oldu. Bu barınaklara toplam 260 paket (4 ton) köpek ve kedi maması gönderdik.





Türkiye'deki tüm barınakların yardıma ihtiyacı var ancak hepsine birden makul oranda yardım edemeyeceğimizden İstanbul ve çevresinde olan, ancak diğer barınaklar kadar göz önünde bulunmayan yerleri seçtik. Bazı noktalarda yardımları direkt barınağa teslim ederken, şile gibi daha çok gönüllülerin çabasıyla işleyen barınaklarda yardımları gönüllülere ulaştırdık.











Mümkün olan en fazla miktarda mama alıp yardım etmek istediğimizden, mama üreticileri ve tedarikçileriyle görüştük. Bu noktada goody bize mamaları hem indirimli olarak verdi hem de ekstradan mama yardımında bulundu. Kendilerine teşekkür ediyoruz."





Fatih Altaylı Ekşi Sözlük'e neden tazminat ödedi? İşte haberin detayları;



http://www.medyatava.com/haber/fatih-altayli-ya-kotu-haber-eksi-sozluk-o-davayi-kazandi


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin