Fatih Altaylı Filenin Sultanları'nın başarısının sırrını açıkladı. 'Bu kızlar bize fazla' diyerek duyurdu. Filenin Sultanları neden bu kadar başarılı?

Uzun yıllardan beri başarısıyla göz önünde olan Filenin Sultanları bu sezonda rekor üstüne rekor kırıyor. Kazandıkları maçlarla Türkiye'yi gururlandıran Filenin Sultanları tam gaz formunda devam ederken Fatih Altaylı, milli sporcuların başarısının ardındaki nedeni açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Altaylı Filenin Sultanları'nın başarısının sırrını açıkladı. 'Bu kızlar bize fazla' diyerek duyurdu. Filenin Sultanları neden bu kadar başarılı?

Filenin Sultanları çıktığı her maçta rakiplerini bir bir devirmeye devam ederken kırılması zor bir rekora imza attı.

İtalyan başantrenör Daniele Santarelli yönetimindeki milli takım elemelerde maç kaybetmeyen tek takım olurken aynı zamanda Dünya Kupası adıyla oynanan olimpiyat elemelerini şampiyon olarak tamamladı. Hal böyle olurken Filenin Sultanları'nın başarısının sırrı da merak edildi.

Yıldız voleybolcular son zamanlarda başarılarıyla gündemden düşmezken Fatih Altaylı, Türkiye'yi gururlandıran oyuncuların başarısının nedenini açıkladı. 

"ŞU ANDA DÜNYANIN EN İYİSİYİZ"

Filenin Sultanları ile ilgili konuşan Fatih Altaylı, "Filenin Sultanları yine bizi gururlandırmaya devam ediyor. Dünya sıralamasında birinciye yükseldiler dün Belçika'yı da yenip dünya kupasını aldılar. Şu anda dünyanın en iyisiyiz. Bu galiba bizim başımıza ilk defa gelen bir şey herhangi bir dalda dünyanın en iyisi olmak." dedi.

Türkiye'nin dünyada enflasyonun yüksek olduğu ülkelerden biri olduğunu da kaydeden Altaylı, "Şu anda en azından pozitif bir şeyde uzun bir zamandır dünyanın en iyisiyiz kızlarımızı kutluyoruz. Kutlamak lazım. Hepsine bizi onurlandırdıkları, spor alanında başımızı dikleştirdikleri için çok teşekkür etmek lazım." diye konuştu.

BAŞARININ SIRRI: CİDDİ YATIRIM YAPILDI

Filenin Sultanlarının başarısının sırrını açıklayan Altaylı, "Fakat ufak bir eleştirim olacak. Eleştirin Türkiye Voleybol Federasyonu'na. Biliyorsun voleybol federasyonu özellikle kadın voleybolunda müessese kulüplerinin de desteği müessese kulüplerinin de bu işe büyük paralar harcamasıyla yani Eczacıbaşı'nın yıllardan beri Acıbadem'in Vakıfbank'ın uzun zamandan beri ve kulüp takımı olarak Fenerbahçe'nin bu işe ciddi yatırım yapmasıyla voleybol federasyonu da çok ciddi bir başarının sahibi oldu." dedi.

Fatih Altaylı Filenin Sultanları'nın başarısının sırrını açıkladı. 'Bu kızlar bize fazla' diyerek duyurdu. Filenin Sultanları neden bu kadar başarılı?

"BU KIZLAR BİZE FAZLA"

Açıklamalarına devam eden Altaylı, "Fakat bir şey daha söyleyeyim bu kızlar bize fazla. Türkiye'nin büyük bir bölümü bu kızları hak etmiyor" ifadelerini kullandı.

Fatih Altaylı Filenin Sultanları'nın başarısının sırrını açıkladı. 'Bu kızlar bize fazla' diyerek duyurdu. Filenin Sultanları neden bu kadar başarılı? - Resim : 2

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN FİLENİN SULTANLARINA TEBRİK

Geçtiğimiz günlerde Filenin Sultanlarını tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2023 CEV Avrupa Şampiyonu olarak hepimize büyük bir gurur yaşatan A Milli Kadın Voleybol Takımı'mızı, Filenin Sultanları'nı canıgönülden tebrik ediyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin