Faruk Sabancı'dan Dilay Korkmaz açıklaması: Anlaşarak ayrıldık

Faruk Sabancı ile Dilay Korkmaz, üç yıldır devam eden ilişkilerine son vermişti. İddiaya göre Dilay Korkmaz'ın Faruk Sabancı'dan yüklü miktarda borç istemesi, Faruk Sabancı'yı sinirlendirmişti. Sabancı, Dilay Korkmaz tarafından kullanıldığı hissine kapılarak, ayrılık kararı almıştı. Faruk Sabancı, ayrılık ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Faruk Sabancı'dan Dilay Korkmaz açıklaması: Anlaşarak ayrıldık

Sabancı ailesinin genç veliahtlarından Faruk Sabancı, tam üç yıldır Dilay Korkmaz ile evliliğe doğru giden bir ilişki yaşıyordu. 2010 Türkiye Güzellik Yarışması'nda dördüncü olan ve 2021 Türkiye Güzeli Dilara Korkmaz'ın da ablası olan Dilay Korkmaz, sunuculuk yapıyor.

Dilay Korkmaz iddiaya göre Faruk Sabancı'dan yüklü miktarda borç istemesi, Faruk Sabancı'yı sinirlendirmişti. Faruk Sabancı, Dilay Korkmaz tarafından kullanıldığı hissine kapılarak, ayrılık kararı almıştı.

'ZAMANLA AÇIKLAYACAĞIM'

Faruk Sabancı, önceki gün Etiler'deki Dönerci Serkan'daydı. Çıkışta soruları yanıtlayan Sabancı, "Yemeğe geldik. Çalışmalarımız devam ediyor. Projeler var ancak hazır olan projemiz şu an yok. Çalışıyor olduğum isimleri de zamanla açıklayacağım" diye konuştu.

'HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN'

Faruk Sabancı, ayrılık ile ilgili, "Herkesin yolu açık olsun istiyorum. Buralara kadar gelmemesi gerekiyordu bence. Anlaşarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Aile ile de bir alakası yok" dedi. Faruk Sabancı, daha sonra yanındaki şarkıcı arkadaşı Feride Hilal Akın ile birlikte oradan ayrıldı.

'GERİ DÖNÜŞ YOK'

Geçtiğimiz aylarda galada görüntülenen Korkmaz, “Faruk Sabancı ile ilişkinizi sonlandırdınız galiba. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna şu cevabı vermişti:

"Evet, kapattım ben o defteri. Artık daha mutlu olacağız. Geri dönüş yok."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin