Faruk Bildirici'den RTÜK'e cinsel ürün tepkisi!

Medya ombudsmanı ve Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) CHP kontenjanından eski üyesi Faruk Bildirici, kuruma cinsel ürün tanıtımları konusunda tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Faruk Bildirici'den RTÜK'e cinsel ürün tepkisi!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) CHP kontenjanından eski üyesi Faruk Bildirici, "Eleştirel kanallara ceza yağdırmakla meşgul olan RTÜK’ün gücü, bitkisel ve cinsel ürün pazarlayan TV’lere yetmiyor" dedi.

Faruk Bildirici, RTÜK'e sosyal medya hesabından şu ifadelerle tepki gösterdi:

"RTÜK’ün “ahlak bekçiliği” de yalan! Eleştirel kanallara ceza yağdırmakla meşgul olan RTÜK’ün gücü, bitkisel ve cinsel ürün pazarlayan tv’lere yetmiyor. Bu tv’ler yıllardır yayına devam ediyorlar ama RTÜK yönetimi hala genel ahlakı koruduğundan söz edebiliyor.

RTÜK ve Akit’e soruyorum, neden o kanalları yıllarca engellemediniz? Ben orada sadece 3.5 ay görev yaptım. Oradan hukuksuz olarak uzaklaştırılalı da 6 ay oldu ama bu tür yayınlar neden hala devam ediyor? Bu arada harcırahlara ödediklerinizi açıklamanızı da bekliyorum!

Madem "genel ahlak" konusunda bu kadar duyarlısınız da nasıl oldu da bu televizyon kanallarına lisans verip yıllarca yayın yapmalarına göz yumdunuz? Neden? Ne karşılığında?"

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin