Farklı Pendikspor galibiyeti sonrası İsmail Kartal'dan penaltı tepkisi

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Pendikspor'u 5-0 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti. Maçın ardından teknik direktör İsmail Kartal, ''Bizim penaltı almamız için daha ne gerekiyor? Maçı 5-0 kazandık ama önemli olan 5-0 değil. Skor ne olursa olsun hakemlerimiz ne görüyorsa çalmalılar'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Farklı Pendikspor galibiyeti sonrası İsmail Kartal'dan penaltı tepkisi
Anadolu Ajansı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaştı. Sarı-lacivertli takım maçı 5-0 kazandı. 

Teknik direktör İsmail Kartal, mücadele sonrasında galibiyeti yayıncı kuruluşta değerlendirdi. 

''PENALTI ALMAMIZ İÇİN DAHA NE GEREKİYOR?''

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal; "Zaten her maça olduğu gibi bu maça da en iyi şekilde hazırlandık. Maçın başında istemediğimiz sakatlıklar oldu. Çok daha farklı da galip olabilirdik. Bizim penaltı almamız için daha ne gerekiyor? Maçı 5-0 kazandık ama önemli olan 5-0 değil. Skor ne olursa olsun hakemlerimiz ne görüyorsa çalmalılar. Allah aşkına, bize de rakiplerimize de net olsunlar, dürüstçe ne görüyorlarsa çalsınlar " dedi. 

FRED VE BECAO HAKKINDA AÇIKLAMA

Deneyimli teknik direktör; "Her maçın başında oyuncularımız sakatlanıyor. Bunu anlayamıyoruz. Becao'nun hafif bir ağrısı vardı. Tedbir amaçlı onu oyundan aldım. Fred'in durumu farklı, o sonra belli olacak" açıklamalarında bulundu. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin