'Fark yaratan' kare ödülü kapacak!

Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Fark yaratan' kare ödülü kapacak!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 25. yılı kutlamaları çerçevesinde, Türkiye'de fotoğraf sanatı ve sanatçılarına katkıda bulunmak ve yaşadığımız, çalıştığımız, her gün önünden  geçtiğimiz ve belki de fark edemediğimiz, hayata renk katan yapılara dikkat çekmek amacı ile 'Fark Yaratan Yapılar Fotoğraf Yarışması'nı düzenliyor. 



Gazbeton'un çatı kurumu Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) işbirliğinde gerçekleştirilecek yarışma, günlük hayatta fark edemediğimiz yapıları fotoğraf sanatçılarının gözünden yakalamamızı sağlayacak. Jürinin belirleyeceği fotoğraflar, 19 Kasım Perşembe günü İstanbul Deniz Müzesi'nde sergilenecek.



Kasım ayında Avrupa Gazbeton Birliği'nin (EAACA) toplantılarına İstanbul'da ev sahipliği yapacak olan TGÜB, toplantıların son gününde gerçekleştirilecek olan fotoğraf sergisinde, dereceye giren sanatçılara ödüllerini takdim edecek.



3 Kasım Salı gününe kadar katılımın sağlanabileceği fotoğraf yarışmasının jüri üyeliklerini Cengiz Karlıova – Fotoğraf Sanatçısı, Esin Koç – İFSAK Yönetim Kurulu Üyesi, Merih Akoğul – Fotoğraf Sanatçısı ve Tanju Akleman – İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı, Gülay Özdemir – TGÜB Genel Sekreteri yapacak.



Yarışmanın Başlama Tarihi: 01 Ekim 2015

Son Başvuru tarihi: 03 Kasım 2015 saat 23.00 (TSI)

Seçici Kurul Değerlendirmesi: 07 Kasım 2015

Sonuçların Açıklanması: 09 Kasım 2015

Ödül Töreni, Sergi ve Kokteyl: 19 Kasım 2015, Perşembe



Yarışmaya buradan başvurabilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin