Farah Zeynep Abdullah'ın 'Adım Farah' mutsuzluğu

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, kendi adını taşıyan Adım Farah dizisi ile ilgili mutsuzluk yaşamaya başladı. Daha önce kendisine teklif edilen başrol şimdi Demet Özdemir'in oldu. Dizinin kendi adını taşıyacak olmasından dolayı mutsuz olan Farah Zeynep Abdullah, bu durum karşısında yapımcıya şaşkınlığını da dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Farah Zeynep Abdullah'ın 'Adım Farah' mutsuzluğu

Farah Zeynep Abdullah, geçtiğimiz sezon 'Adım Farah' dizisi için görmüş ancak anlaşma sağlanamamıştı. Recai Karagöz'ün yönettiği dizide; İran asıllı bir kadının, İstanbul'da balon hastası olan oğlunu yaşatmak için verdiği mücadele anlatılacak. Sete çıkan dizide başrol Demet Özdemir'in oldu.

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; bu durum Farah Zeynep Abdullah'ı rahatsız etti.

O dönem televizyona iş yapmak istemediği için teklifi kabul etmeyen Abdullah, dizide kendi adının kullanılacak olmasından rahatsızlık duydu. Öyle ki yapımcıya, "Diziye bu ismi vermeyi düşünmüyorsunuz, değil mi?" dediği de söyleniyor.

Abdullah'ın Türkiye'de Farah adını taşıyan en ünlü kişi kendisi olduğu için, isminin diziye verilmesinden rahatsızlık duyduğu öne sürüldü.

Adım Farah dizisinde Demet Özdemir, Engin Akyürek ile başrolleri paylaşacak.

Farah Zeynep Abdullah'ın 'Adım Farah' mutsuzluğu

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin