Familya dizisi bu akşam Fox TV'de ekrana geliyor!

Dizinin başrollerinde Uğur Yücel, Erkan Kolçak Köstendil ve Bülent Parlak yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Familya dizisi bu akşam Fox TV'de ekrana geliyor!

Beyoğlu ailesinin hayatı, 2002 Dünya Kupası'nda İlhan Mansız'ın altın golüyle ansızın değişir. Türkiye en mutlu gününü yaşarken, Beyoğlu hanesinin ortasına geri dönüşü olmayan bir acı düşer. Dağılan ailesinden yıllarca uzak kalan Yaşar Beyoğlu; çocukları Hava, Toprak, Su ve Ateş'in özlemini de yanına alarak Güneşdağı kasabasına gider.



Baba toprağında aldığı üzücü bir haber; Yaşar Beyoğlu'nu, yaşananları temize çekmek ve ailesini bir araya toplamak  için harekete geçirir. Oynanan bir oyun ve her biri kendine has  çocuklar birleştiğinde, geçmişle hesaplaşmak giderek zorlaşır. Beyoğlu familyasında işler hiç de planlandığı gibi gitmeyecektir...



Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Can Yücel’in yaptığı, senaryosunu ise Uğraş Güneş’in kaleme aldığı, FOX’un merakla beklenen yeni dizisi “ Familya’nın başrollerinde usta oyuncu Uğur Yücel’in yanı sıra, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun, Şükran Ovalı, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Barış Yıldız’ın yanı sıra Gökhan Kıraç, Enis Arıkan, Olgu Baran Kubilay, Bekir Çiçekdemir, Berat Efe Parlar, İpek Ayaz Kortunç, Murat Şahan, Ozan Coşkun, Neslihan Arslan ve Güven Kıraç yer alıyor.



FAMİLYA, heyecanla beklenen ilk bölümüyle 20 Eylül Salı saat 20.00’de FOX’da…


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin