Fahriye Evcen'e yeni filmi için partner aranıyor!

Avşar Film, bu yaz sezonunda üç sinema filmi birden çekmeyi planlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Fahriye Evcen'e yeni filmi için partner aranıyor!

Şükrü Avşar'ın patronu olduğu Avşar Film, bu yaz sezonunda üç sinema filmi birden çekmeyi planlıyor.



Haftaiçi sete çıkan Çağan Irmak'ın 'Beni Hatırla' filminin ardından, şirketin yapımcılığını üstlendiği Ömer Uğur imzalı 'Aşk Bu Mu?' filmi de önümüzdeki hafta start alacak. Avşar Film'in gündeminde olan üçüncü sinema filmi ise senaryo ve oyuncu kadrosu sorunu nedeniyle 5 yıldır rafta bekletilen 'More Than Blue' adlı Kore uyarlaması...



'Hüzünden Öte' kod adıyla hazırlanan filmin senaryosunu son olarak kaleme alan Aytaç Ağırlar'ın aynı zamanda yönetmen koltuğuna da oturacağı konuşuluyordu. Ancak daha sonra 5 yıl önce de projeyi yönetmesi için teklif götürülen Hilal Saral ile el sıkışıldığı ortaya çıktı.



Duygusal konusuyla dikkat çeken filmin şarkı sözü yazan cesur ve gözükara başrol karakteri Elif için prensipte Fahriye Evcen ile anlaşıldığı öğrenildi. Elif'in Çocuk Esirgeme Kurumu'nda beraber büyüdüğü, daha sonra bir müzik şirketinde tesadüfen yolunun kesiştiği Murat rolüne hayat verecek oyuncu için de bir süredir arayışın sürdüğü belirtildi. Murat'ın 6 aylık ömrünün kaldığını öğrendiği sahnelerle başlayan filmin çekimlerinin Evcen'e partner bulunur bulunmaz başlaması planlanıyor.



Murat rolü için yaz başında Kadir Doğulu'nun da adı geçmişti. Ancak Fahriye Evcen'in eşi Burak Özçivit'le de yıldızının barışmadığı bilinen Kadir Doğulu'nun yeni kadroda olmadığı, başka projelerle görüştüğü öğrenildi.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin