Fahriye Evcen ve Engin Akyürek'in dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Engin Akyürek'in başrolünü Fahriye Evcen'le paylaştığı "Ölene Kadar" dizisinin merakla beklenen yayın günü belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Fahriye Evcen ve Engin Akyürek'in dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Timur Savcı imzalı "Ölene Kadar", final yapan "Yeter" dizisinin yerine perşembe akşamları atv'de seyirciyle buluşacak. Böylece "Esaretin Bedeli" olan ilk adı daha sonra "Müebbet" ve son olarak "Ölene Kadar" olarak değiştirilen dizi, Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in "Vatanım Sensin" ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün "Cesur ve Güzel" gibi iki dev bütçeli yapımının karşısında reyting pastasından pay almaya çalışacak. 



Yönetmen koltuğunda Umur Turagay'ın oturduğu, senaryosunu Elif Usman'ın yazdığı "Ölene Kadar" dizisinde Engin Akyürek; işlemediği bir suç uğruna en güzel yıllarını hapiste geçirecek olan müebbete mahkum doktor  "Dağhan" karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak. 



Uzun süre dönem dizilerinde rol alan Fahriye Evcen ise bu kez doktor Dağhan'a karşı büyük bir suçluluk duygusu yaşayan ve onun müebbet hapsine engel olan Selvi isimli avukat rolüne hayat verecek. Kötü adamı Sarp Levendoğlu'nun oynadığı dizide diğer rolleri ise Gülcan Aslan, Tansu Biçer, Lale Mansur, Ragıp Savaş, Kadriye Kenter, Serpil Gül, Taner Turan, Ferdi Sancar, Gizem Kala, Cihat Süvarioğlu, Aykut Akdere ve Fatih Dokgöz canlandırıyor.



Birsen Altuntaş

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin